Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.

U Beauty


Gyors eredmények, tudományos formulák, egyszerű megoldások. Ezek az elvek állnak az első amerikai divatblogok stílusbefolyásolójának, Tina Chen Craig-nek a tiszta, professzionális bőrápoló termékcsaládja mögött. Első számú terméke, a Resurfacing Compound egy forradalmi multifunkciós termék, amely átveszi a bonyolult 12 lépéses rutinok helyét. Az évek során kifejlesztett, egyedülálló bőrápoló hibrid egyszerre toner, vitaminkoktél, szérum és hialuron booster, mely egyszerre finomítja a bőr megjelenését és revitalizálja a sérült sejteket. A márka sajátossága és rendkívüli teljesítménye mögött a SIREN kapszula - szabadalmaztatás alatt álló öregedésgátló technológia áll, mely kulcsfontosságú összetevők újszerű módon történő bejuttatását jelenti a maximális hatékonyság érdekében. 

"Az én kultúrámban az egészséges bőr az önszeretetet és az önbizalmat jelenti. Az U Beauty maga az üvegbe zárt önbizalom.” - Tina Craig, alapító


VÁSÁROLJ EGY U BEAUTY TERMÉKET ÉS MOST MEGAJÁNDÉKOZUNK EGY UTAZÓ MÉRETŰ BIOAKTÍV BARRIER KEZELÉSSEL!

Rendezés:
Az oldal tetejére