Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.

Rólunk

A modern nő fejével gondolkozunk; Mire vágyik ő?

Célunk, hogy kortól függetlenül mindenki megtalálja a számára tökéletes kiegészítőt.

Az Orendis oldalára látogatók elé tárunk egy általunk gondosan összeválogatott minőségi termékpalettát, ami nemcsak a szépségápolásról, otthon trendekről, de az énidőről is szól.

Hisszük, hogy ezek a készítmények garantáltan el fogják nyerni becses helyüket a polcokon. Elkötelezettek vagyunk, hogy vásárlóink igényeit kielégítve elérhetővé tegyük azokat a megbízható nemzetközi luxusmárkákat, amelyekről mindig is álmodtak.

Nem csupán egy webáruház vagyunk, hanem egy életmódot képviselő márka.

Mindig hajt bennünket a kíváncsiság, ezért folyamatosan újuló és bővülő termékekkel fűszerezzük kínálatunkat. Alapelveink közé tartozik a hatékonyság, egyszerűség és az esztétika.

Törekvéseink


Úgy gondoljuk, hogy az önmagunkról való gondoskodás és a magunkra fordított idő, gyógyító hatással bír ránk és környezetünkre is egyaránt. Mindenkit szeretnénk inspirálni a bennünk jelenlévő harmónia megteremtésére, hogy női energiáink minél jobban ki tudjanak teljesedni.

Víziónk, egy olyan közösség építése, ahol vásárlóink nyíltan megoszthatják velünk tapasztalataikat, és nem csak vásárlási élményekkel, de tippekkel is gazdagodhatnak.

Reméljük személyes ajánlataink felfedezése legalább akkora örömmel tölt el benneteket, mint annak összeállítása bennünket.

Az Orendis csapata

 

Az oldal tetejére