Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és fizetési információk

Webáruházunkban az alábbi fizetési és szállítási megoldások elérhetők:

Fizetési módok:

Online bankkártyás fizetés BARION-nal


 

Utánvét: A rendelés végösszegét utánvéttel is fizetheti.

- Banki átutalás (előre utalás): 

  Az átutaláshoz szükséges adatok:

  Kedvezményezett neve: Gift Lines Kft.
  Kedvezményezett bankszámlaszáma: 10300002-12043552-00014907
  Megjegyzés: Rendelés azonosítója


Szállítási módok:

- GLS Házhozszállítás

  • Rugalmas házhozszállítás
  • Általában feladástól számított következő munkanap már Nálad lehet a megrendelésed
  • Utánvétes fizetési lehetőség
  • E-mail és SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

A kiszállítás minden esetben a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével történik, munkanapokon és munkaidőben.   

A rendelés leadását követően akár regisztrációval, akár regisztráció nélkül vásárol, e-mail értesítést kap, amely tartalmazza a megrendelt termékek összesítőjét. 

A csomag raktárunkból történő elindulásáról e-mail értesítést küldünk "elküldve" státusszal. Amennyiben ezt az e-mail értesítést nem kapja meg, vagy a csomag nem érkezik meg a rendelést követő 3 munkanapon belül, vegye fel velünk a kapcsolatot.    


Várható szállítás:

A rendelés leadásától számított: 8 munkanap


Szállítási díjak

- GLS Házhozszállítás

25.000,- Ft alatti rendelés

1390 Ft

25.000,- Ft feletti rendelés

INGYENES


További információ a GLS kiszállításról:

Csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz, erről a GLS futárszolgálat e-mail értesítőt küld, amely tartalmazza a kiszállítás várható időpontját 3 órás időintervallumban meghatározva, illetve a futár telefonszámát is esetleges egyeztetésre. Ha meghatározott időszakban szeretné átvenni a csomagot, írja azt a megjegyzésbe és a futárszolgálat figyelembe veszi azt. A GLS e-mail értesítése tartalmazza a csomag azonosító számát, amellyel a csomag jelenlegi helyzete bármikor lekérdezhető és nyomon követhető az interneten vagy a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán.  https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

GLS ügyfélszolgálati telefonszám: 

Vevőszolgálat: +36/29/88 66 70

Csomagszám alapján információ: +36/1/802-02-65

A szállítási idő 1-2 munkanap, de törekszünk az 1 munkanapos kiszállításra, amely előre utalás esetén a vételár beérkezésétől számítandó, amennyiben az az adott nap 13 óráig jóváíródik bankszámlánkon, illetve utánvétel esetében a 13 óráig leadott rendeléseket tudjuk elküldeni a másnapi kiszállítással. (kivéve hétvége és ünnepnap). Az utánvételes és bankkártyás fizetéssel teljesített megrendeléseket a megrendelés napján elküldjük, amelynek érkezése másnapra várható. Akkor garantáljuk az aznapi szállítást, ha megrendelése 13 óráig megérkezik. A banki átutalás fizetési mód esetén vegye figyelembe, hogy az átutalás átfutási ideje miatt hosszabb a szállítási idő, ezért javasoljuk a bankkártyás fizetési mód vagy utánvétes fizetési mód választását.

Amennyiben a GLS futárnál bankkártyával szeretnél fizetni, rendelj utánvéttel és fizess később a csomag átvételekor, akár bankkártyával vagy készpénzben.

Az oldal tetejére