Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.
19.500 Ft
Menny.:

Tangent GC - Ruhaápoló kefe

Gyártó: Tangent GC
Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpont: 195

Lágy sörtéjű ruhakefe

 • A ruhakefe segítségével a szövetet nemcsak a hajszálaktól és a bosszantóan ragaszkodó szöszöktől lehet megszabadítani, hanem a portól vagy az állatszőrtől is. Használata az indulás előtti utolsó simítások közé tartozik. A Lágy sörtéjű ruhaápoló kefe puhább, mint az átlagos ruhakefék. A kör alakú, égetett kőrisfából esztergált fej kényelmesen illeszkedik és teljes kontrollt biztosít a kefélés során. Kiváló választás, ha az öltöztető ruhadarabokat illetően a hosszú élettartamban és a gondoskodásban hiszel.
19.500 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Ez a ruhakefe eltávolítja a könnyű lerakódásokat minden típusú textíliából, miközben megőrzi a szálak erősségét. Puha sertéssörtékből készült, kör alakú, fogantyú nélküli formában, hogy teljes kontrollt biztosítson a kefélés során. A kemencében égetett kőrisfából futtatott fej kellemes füstös illatot áraszt.


Tulajdonságok


 • Eltávolítja az enyhe lerakódásokat, miközben kíméletes a szálakhoz.
 • A szál középső részéből származó sertéssörték puha tapintásúak.
 • Sötétbarna kőrisfából készült kör alakú fej
 • Átmérője: 8 cm
 • Bio és vegán.
 • Kegyetlenség mentes.
 • Németországban készült.

JÓ TUDNI

Termékeik természetesek és organikusak és a kezdetektől fogva azok is voltak. A természetes szempont nemcsak azért volt fontos, hogy elkerüljék a káros vegyi anyagokat, hanem azért is, hogy a termék általános minőségét emeljék. Ugyanezeket a szigorú szabályokat alkalmazták az új termékek kialakításakor és kínálatuk bővítésekor is. Összefoglalva: a Tangent GC bőr- és ruhaápolási termékei:

 • Organikus és vegán.
 • Kegyetlenség és fosszilis anyagoktól mentes.
 • Fenntarthatóan előállítottak és csomagoltak.
 • Természetes és organikus.

A felhasznált növényeket organikusan, növényvédő szerek és kémiai műtrágyák nélkül termesztették. Eltökélt szándékuk, hogy ne adagoljunk felesleges mérgeket a talajba vagy a tengerek túltrágyázásához.

Kizártak minden állati eredetű tartalmat a termékeikből, például az állati zsírokat és viaszokat, a lanolint vagy a méhviaszt, amelyeket a bőrápolási termékekben gyakran használnak.

Termékeik fosszilis anyagoktól mentesek, ami azt jelenti, hogy nem használnak kőolajat vagy kőolajszármazékokat. Termékeiket soha nem tesztelték állatokon.

Minden terméküket az otthonukhoz közel, Svédországban és a környező európai országokban állítják elő. Így rengeteg, a szállításból származó károsanyag-kibocsátást csökkentenek. Minden palack bioplasztikból készül, egy olyan műanyagból, amelyet olaj helyett növényekből állítanak elő. A termék életciklusa során több CO₂-t köt meg, mint amennyit kibocsát. Minden csövük alumíniumból készül, egy könnyű fémből, amely örökké újrahasznosítható a termék minőségének megőrzése mellett.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére