Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.500 Ft
Menny.:

Tangent GC - Lágy Sörtéjű Ruhakefe

Gyártó: TANGENT GC
Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpont: 195

LÁGY SÖRTÉJŰ RUHAKEFE

Megfelelően puhább, mint az átlagos ruhakefék. A kör alakú, fogantyú nélküli forma kényelmesen illeszkedik és teljes kontrollt biztosít a kefélés során. Az égetett kőrisfából esztergált fej kellemes füstös illatot áraszt.

19.500 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

  • Bio és vegán.
  • Kegyetlenség mentes.
  • Németországban készült.

JÓ TUDNI

Termékeik természetesek és organikusak és a kezdetektől fogva azok is voltak. A természetes szempont nemcsak azért volt fontos, hogy elkerüljék a káros vegyi anyagokat, hanem azért is, hogy a termék általános minőségét emeljék. Ugyanezeket a szigorú szabályokat alkalmazták az új termékek kialakításakor és kínálatunk bővítésekor is. Összefoglalva: a Tangent GC bőr- és ruhaápolási termékei:

  • Organikus és vegán
  • Kegyetlenség és fosszilis anyagoktól mentes
  • Fenntarthatóan előállítottak és csomagoltak
  • Természetes és organikus

A felhasznált növényeket organikusan, növényvédő szerek és kémiai műtrágyák nélkül termesztették. Eltökélt szándékuk, hogy ne adagoljunk felesleges mérgeket a talajba vagy a tengerek túltrágyázásához.

Kizártak minden állati eredetű tartalmat a termékeikből, például az állati zsírokat és viaszokat, a lanolint vagy a méhviaszt, amelyeket a bőrápolási termékekben gyakran használnak.

Termékeik fosszilis anyagoktól mentesek, ami azt jelenti, hogy nem használnak kőolajat vagy kőolajszármazékokat. Termékeiket soha nem tesztelték állatokon.

Minden terméküket az otthonukhoz közel, Svédországban és a környező európai országokban állítják elő. Így rengeteg, a szállításból származó károsanyag-kibocsátást csökkentenek. Minden palack bioplasztikból készül, egy olyan műanyagból, amelyet olaj helyett növényekből állítanak elő. A termék életciklusa során több CO₂-t köt meg, mint amennyit kibocsát. Minden csövünk alumíniumból készül, egy könnyű fémből, amely örökké újrahasznosítható a termék minőségének megőrzése mellett.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére