Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.700 Ft
Menny.:

Tangent GC - Bio hipoallergén mosószer

Gyártó: Tangent GC
Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpont: 117
Egységár: 11,70 Ft/ml

Hipoallergén mosószer


Ez a mosószer illatanyag nélkül - különösen alkalmas az érzékeny bőrűek számára. Ökológiai termesztésű növényekből származó természetes felületaktív anyagok keverékét tartalmazza. Kegyetlenség és fosszilis anyagoktól mentes. Svédországban készült.

  • 1000 ml
11.700 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mosási útmutató


  • Kézmosás: 15 ml 5 liter vízhez (66 mosáshoz elegendő).
  • Mosógép: 30 ml 4,5 kg-os töltetenként (33 mosásra elegendő).

JÓ TUDNI

Termékeik természetesek és organikusak és a kezdetektől fogva azok is voltak. A természetes szempont nemcsak azért volt fontos, hogy elkerüljék a káros vegyi anyagokat, hanem azért is, hogy a termék általános minőségét emeljék. Ugyanezeket a szigorú szabályokat alkalmazták az új termékek kialakításakor és kínálatuk bővítésekor is. Összefoglalva: a Tangent GC bőr- és ruhaápolási termékei:

  • Organikus és vegán.
  • Kegyetlenség és fosszilis anyagoktól mentes.
  • Fenntarthatóan előállítottak és csomagoltak.
  • Természetes és organikus.

A felhasznált növényeket organikusan, növényvédő szerek és kémiai műtrágyák nélkül termesztették. Eltökélt szándékuk, hogy ne adagoljunk felesleges mérgeket a talajba vagy a tengerek túltrágyázásához.

Kizártak minden állati eredetű tartalmat a termékeikből, például az állati zsírokat és viaszokat, a lanolint vagy a méhviaszt, amelyeket a bőrápolási termékekben gyakran használnak.

Termékeik fosszilis anyagoktól mentesek, ami azt jelenti, hogy nem használnak kőolajat vagy kőolajszármazékokat. Termékeiket soha nem tesztelték állatokon.

Minden terméküket az otthonukhoz közel, Svédországban és a környező európai országokban állítják elő. Így rengeteg, a szállításból származó károsanyag-kibocsátást csökkentenek. Minden palack bioplasztikból készül, egy olyan műanyagból, amelyet olaj helyett növényekből állítanak elő. A termék életciklusa során több CO₂-t köt meg, mint amennyit kibocsát. Minden csövük alumíniumból készül, egy könnyű fémből, amely örökké újrahasznosítható a termék minőségének megőrzése mellett.

Paraméterek

ÖSSZETEVŐK >30% víz, 15-30% nemionos felületaktív anyag, <1% anionos felületaktív anyag, komplexképző, fenoxietanol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére