Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.800 Ft
Menny.:

Tangent GC - Yuzu Delicate - Kímélő Mosószer

Gyártó: TANGENT GC
Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpont: 79
Egységár: 15,60 Ft/ml

KÍMÉLETES MOSÓSZER YUZU ILLATANYAGGAL - kíméletesen bánik a természetes anyagokkal. Kifejezetten az olyan anyagokhoz, mint a juhgyapjú és a selyem, igazodik.

500 ml / 16.9 fl.oz.

7.800 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

MOSÁSI ÚTMUTATÓ:

  • Kézi mosás: 10 ml 5 liter vízhez (50 mosáshoz elegendő).
  • Mosógép: 20 ml 2,5 kg-os töltetenként (25 töltetre elegendő).

JÓ TUDNI

Termékeik természetesek és organikusak és a kezdetektől fogva azok is voltak. A természetes szempont nemcsak azért volt fontos, hogy elkerüljék a káros vegyi anyagokat, hanem azért is, hogy a termék általános minőségét emeljék. Ugyanezeket a szigorú szabályokat alkalmazták az új termékek kialakításakor és kínálatunk bővítésekor is. Összefoglalva: a Tangent GC bőr- és ruhaápolási termékei:

  • Organikus és vegán
  • Kegyetlenség és fosszilis anyagoktól mentes
  • Fenntarthatóan előállítottak és csomagoltak
  • Természetes és organikus

A felhasznált növényeket organikusan, növényvédő szerek és kémiai műtrágyák nélkül termesztették. Eltökélt szándékuk, hogy ne adagoljunk felesleges mérgeket a talajba vagy a tengerek túltrágyázásához.

Kizártak minden állati eredetű tartalmat a termékeikből, például az állati zsírokat és viaszokat, a lanolint vagy a méhviaszt, amelyeket a bőrápolási termékekben gyakran használnak.

Termékeik fosszilis anyagoktól mentesek, ami azt jelenti, hogy nem használnak kőolajat vagy kőolajszármazékokat. Termékeiket soha nem tesztelték állatokon.

Minden terméküket az otthonukhoz közel, Svédországban és a környező európai országokban állítják elő. Így rengeteg, a szállításból származó károsanyag-kibocsátást csökkentenek. Minden palack bioplasztikból készül, egy olyan műanyagból, amelyet olaj helyett növényekből állítanak elő. A termék életciklusa során több CO₂-t köt meg, mint amennyit kibocsát. Minden csövünk alumíniumból készül, egy könnyű fémből, amely örökké újrahasznosítható a termék minőségének megőrzése mellett.

Paraméterek

TELJES ÖSSZETEVŐK LISTÁJA >30% víz, 15-30% nemionos felületaktív anyag, <1% anionos felületaktív anyag, <1% komplexképző, parfüm (D-Limonén), fenoxietanol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére