Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az Adatkezelési tájékoztatóban.
21.900 Ft
Menny.:

Assouline - Vital Voices keménykötésű könyv

Gyártó: Assouline
Elérhetőség: Készleten
Szerezhető hűségpont: 220

Vital Voices: 100 nő, akik a pozíciójukat a felhatalmazásra használják, egy példátlan könyv és egy hozzá kapcsolódó művészeti kiállítás, amely 100 olyan globális női vezetőt ünnepel, akik újradefiniálják a hatalmat.

  • Angol nyelven
21.900 Ft
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás

Az Alyse Nelson által szerkesztett, Amanda Gorman nemzeti ifjúsági költőnő előszavával és Gayle Kabaker festményeivel ellátott könyv és kiállítás eredeti portrékat tartalmaz, amelyeket a világ legbefolyásosabb nőinek elgondolkodtató, első személyű elbeszélései kísérnek, többek között: Ruth Bader Ginsberg bíró, Hillary Rodham Clinton, Malala Yousafzai, Bozoma Saint John, Jacinda Ardern, Donna Langley, Menaka Guruswamy és Arundhati Katju, Joy Buolamwini, Megan Rapinoe és még sokan mások. Az őszinte és lenyűgöző, személyes történeteket, bölcsességeket és ötleteket megosztó vezetők mindegyike megmutatja, hogy a nők másképp vezetnek, és hogy erre a különbségre nagy szükség van a mai világban. Bár mindegyik nő a maga nemében úttörő, ez a 100 hang együttesen mutatja be a női vezetés átalakító erejét kultúrákon, ágazatokon és generációkon átívelően. A 2020-as év minden szinten megmutatta a 'vezetés' kritikus pontjait; az államfőktől kezdve a közösségi egészségügyi dolgozókon át a faji igazságosságért küzdő aktivistákig figyelemre méltó bátorságnak és együttérzésnek lehettünk tanúi a történelmi kihívásokkal szemben. A globális válságok megmutatták, hogy a keresett megoldások már léteznek, és gyakran olyan női vezetők állnak ki mellettük, mint a könyvben bemutatottak. Idén emlékezünk meg az ENSZ Nőkről szóló történelmi jelentőségű negyedik világkonferenciájának 25. évfordulójáról is, amely a nemek közötti egyenlőségért folytatott aktivizmus új hullámát indította el. Ahogy a jövőre és a még hátralévő nagy, befejezetlen feladatokra tekintünk, korunk 100 legmerészebb és legkreatívabb vezetőjéhez fordulunk, akik a Vital Voices című könyvben megosztják víziójukat és megoldásaikat: 100 nő, akik a pozíciójukat a felhatalmazásra használják.

" Az Assouline több mint kiadó, egy életmódmárka."

     New York Magazine

JÓ TUDNI

Alyse Nelson a Vital Voices Global Partnership elnök-vezérigazgatója, egy olyan szervezet, amely a világ legnagyobb kihívásait megoldó női vezetőkbe fektet be. A Vital Voices társalapítója, és több mint két évtizede dolgozik a szervezetnél.

Gayle Kabaker díjnyertes illusztrátor, író és vizuális mesemondó, aki a massachusettsi Ashfieldben él. Öt New Yorker magazin címlapján szerepelt, kezdve 2012-ben a "June Brides" című, a házassági egyenlőség legalizálását ünneplő írással.

"Absent in the pages is the chest-beating braggadocio many traditionally associate with leadership. In its place is a collective, generous reframing of what leadership can be."

The New York Times

Paraméterek

Részletek 220 oldal 100 illusztráció angol nyelven. Megjelenik:2020 szeptemberében. Szélesség:19,3 x hosszúság 28 x mélység 2,5 cm. Keménykötéses. ISBN:9781614289784, 1,41 kg
Press What Makes a Good Leader, and Who Gets to Be One?; By:Francesca Donner, The New York Times Online (USA), March 2021 Amanda Gorman:The vital power of youth and words; By:Jean-Christian Agid, Global Geneva Online (USA), January 2021 Amanda Gorman, la joven poeta que conmovió en la inauguración de Biden, Telemundo Online (USA), January 2021 Hear From 6 Iconic Women Leaders In Their Own Words, NowThis Online (USA), September 2020 On Our Shelf | Vital Voices:100 Women Using Their Power to Empower, Love Happens Online (USA), September 2020 Vital Voices:celebriamo un coro di 100 donne che non abbassano la voce; By:Laila Bonazzi, Marie Claire Online (Italy), September 2020
The New York Times "Absent in the pages is the chest-beating braggadocio many traditionally associate with leadership. In its place is a collective, generous reframing of what leadership can be."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére